PLAN - PRICE

Description

Om oss


Nyebilder er et bildebyrå som ble etablert i 2005 og består i dag av fem fotografer/redigerere,

alle med allsidig bakgrunn fra fotofaget. Vi jobber innenfor flere fagretninger innenfor visuell

kommunikasjon: Fotojournalistikk, reportasje, portrettfotografering, arkitekturfoto, reklame,

flyfoto og video.

Mange av selskapene vi jobber for ønsker å kommunisere direkte til sine målgrupper med

bilder og video som virkemidler. Vår erfaring og kompetanse vil bidra til å spisse din visuelle

kommunikasjon og tydeliggjøre budskapet, om det er i sosiale medier, i årsrapporten,

avisannonsen eller i bedriftsmagasinet.

Vi er vant til raske deadliner og er fleksible i forhold til opptakstider og steder. Nyebilder har

base i Oslo, og flesteparten av våre oppdrag utfører vi på Østlandsområdet, men skulle ditt

oppdrag befinne seg på andre breddegrader, i inn- eller utland, er vi både reiseklare og har

et bredt kontaktnett.

For oss er ingen henvendelse for liten eller for stor. Visuell kommunikasjon starter med den

gode ideen som skaper det store engasjementet. Sammen kan vi planlegge og produsere

ditt neste visuelle trekk.


 

Thomas Bjørnflaten
+47 90 20 32 77
Thomas er utdannet fotojournalist har lang fartstid som fotograf fra bla. Scanpix. Sammen med Arash Nejad etablerte han Nyebilder i 2005. I tillegg til å være en lidenskapelig arkitekturfotograf brenner han for de mer sære fotoprosjekter og reportasjefotoet. Thomas er også fotballgal og reiser landet rundt for å fotografere fotballkamper for klubber og sponsorer. Det jobbes med personlige prosjekter ved siden av den daglige fotograferingen.
Jørgen Egeland
+47 93 66 65 55
Jørgen er vår spesialist på portrettfotografering og eiendomsfotografering. I tillegg er han perfeksjonist i Photoshop og bilderedigering. Er det reklamejobber som trenger å fikses utover det normale, er dette mannen å snakke med. Fotografering har han holdt på med siden ungdommen, og da han begynte å jobbe i Nyebilder i 2014 hadde han i mange år forsket på modell- og portrettfotografering i studio.
Frank Holtschlag
+47 46 77 65 76
Frank har fagbrev i reklame- og portrettfotografering fra Tyskland. Etter studiene i Münster og Lüneburg har han jobbet redaksjonelt i aviser og i flere fotoagenturer i Hamburg. I 2012 begynte han i Nyebilder og sammen med oss har han utviklet seg i flere fagretninger, blant annet i videosammenheng. De fleste oppdragene gjør han innenfor eiendom- og eventfotografering.
Arash A. Nejad
+47 91 81 99 73
Arash har lang erfaring både innenfor film og stills. Etter fire år på video/regi-utdanning på Lillehammer jobbet han med spillefilmer og reklameoppdrag i fem år, før han studerte fotojournalistikk. Han har jobbet 10 år i Aftenposten som frilans-fotograf. I 2005 startet han Nyebilder sammen med Thomas Bjørnflaten. Arash jobber med de aller fleste fagfeltene vi jobber med, men hans spesialområde er reportasjen, samt fly- og dronefotografering.
Juthamart «Oil» Rulnes
+47 95 29 07 18
«Oil» har over 20 års erfaring som stylist og makeupartist. I tillegg til å ha jobbet med noen av Norges mest kjente mote- og reklamefotografer har hun flere oppdrag i utlandet med internasjonale navn med seg i bagasjen. De senere årene har hun også tatt skrittet og blitt en dyktig portrettfotograf hvor naturlig lys og en «female touch» er kjennemerket.
Deg?
Om du liker det vi har på våre sider og kan tenkes at du ønsker å bidra til at vi kan vokse oss sterkere, er du velkommen til å sende en kort mail med en åpen søknad. Vi ses til faglig fotoprat! Har du lyst til å jobbe med oss? Vi søker alltid nye engasjerte medarbeidere som brenner for foto. Send oss noen bilder, så tar vi gjerne en prat med deg!