PLAN - PRICE

Description

Om oss


Nyebilder er et bildebyrå som ble etablert i 2005 og består i dag av fem fotografer/redigerere,

alle med allsidig bakgrunn fra fotofaget. Vi jobber innenfor flere fagretninger innenfor visuell

kommunikasjon: Fotojournalistikk, reportasje, portrettfotografering, arkitekturfoto, reklame,

flyfoto og video.

Mange av selskapene vi jobber for ønsker å kommunisere direkte til sine målgrupper med

bilder og video som virkemidler. Vår erfaring og kompetanse vil bidra til å spisse din visuelle

kommunikasjon og tydeliggjøre budskapet, om det er i sosiale medier, i årsrapporten,

avisannonsen eller i bedriftsmagasinet.

Vi er vant til raske deadliner og er fleksible i forhold til opptakstider og steder. Nyebilder har

base i Oslo, og flesteparten av våre oppdrag utfører vi på Østlandsområdet, men skulle ditt

oppdrag befinne seg på andre breddegrader, i inn- eller utland, er vi både reiseklare og har

et bredt kontaktnett.

For oss er ingen henvendelse for liten eller for stor. Visuell kommunikasjon starter med den

gode ideen som skaper det store engasjementet. Sammen kan vi planlegge og produsere

ditt neste visuelle trekk.


WordPress Pricing Table

 

Thomas Bjørnflaten
+47 90 20 32 77
Thomas er utdannet fotojournalist og har lang fartstid som fotograf fra fotobyråer og aviser. Sammen med Arash Nejad etablerte han Nyebilder i 2005, og Thomas fyller i dag flere funksjoner i selskapet. I tillegg til å være en lidenskapelig arkitekturfotograf brenner han også for reportasjefotoet og sære fotoprosjekter. Thomas er også fotballgal og reiser land og strand rundt for å fotografere fotballkamper for klubber og sponsorer.
Jørgen Egeland
+47 93 66 65 55
Jørgen er vår spesialist på portrett- og eiendomsfotografering. I tillegg er han en perfeksjonist i Photoshop og bilderedigering. Er det reklamejobber som trenger å fikses utover det normale, er dette mannen å snakke med. Fotografering har han holdt på med siden ungdommen, og da han begynte å jobbe med foto på heltid i Nyebilder i 2014, hadde han allerede i mange år forsket på modell- og portrettfotografering i eget studio.
Frank Holtschlag
+47 46 77 65 76
Frank har fagbrev i reklame- og portrettfotografering fra Tyskland. Etter studiene i Münster og Lüneburg har han jobbet redaksjonelt i aviser og i flere fotoagenturer i Hamburg. Frank flyttet til Norge i 2011 og i 2012 begynte han å jobbe i Nyebilder. Sammen med oss har han utviklet seg i flere fagretninger, blant annet med flere videoproduksjoner. I det daglige jobber han mest med portrett-, eiendom- og eventfotografering.
Arash A. Nejad
+47 91 81 99 73
Arash har lang erfaring både innenfor film og stills. Etter tre år på video/regi-utdanningen på Lillehammer jobbet han med spillefilmer og reklameoppdrag i fem år, før han studerte fotojournalistikk på Høgskolen i Oslo. Han har jobbet 10 år i Aftenposten som frilans-fotograf, og i 2005 startet han Nyebilder sammen med studiekameraten Thomas Bjørnflaten. Arash jobber i dag innenfor mange fagfelt men det er reportasjefotografering som står hans fotohjertet nærmest. Han er også en ivrig fly- og dronefotograf.
Juthamart «Oil» Rulnes
+47 95 29 07 18
«Oil» har over 20 års erfaring som stylist og makeupartist. I tillegg til å ha jobbet med noen av Norges mest kjente mote- og reklamefotografer har hun utført flere oppdrag i utlandet, og hun har flere internasjonale navn med seg i bagasjen. De senere årene har hun også tatt skrittet og blitt en dyktig portrettfotograf hvor naturlig lys og en «female touch» er kjennemerket hennes.
Deg?
Om du synes Nyebilder ser ut som et interessant sted å jobbe og du føler du har noe å bidra med, er du velkommen til å sende oss en kort mail med en åpen søknad. Vi søker alltid nye engasjerte medarbeidere som brenner for foto. Send oss gjerne noen bilder eller video, så tar vi gjerne en faglig fotoprat med deg.